products

Μικροβιακή Glyoxal ελέγχου Viscose πρακτόρων λήξης λύσης υψηλή αγνότητα CAS ινών: 107-22-2

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YXCHEM
Πιστοποίηση: REACH, ISO
Αριθμό μοντέλου: Glyoxal
Ποσότητα παραγγελίας min: 500kgs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 250kgs καθαρό πλαστικό τύμπανο, 1250kgs IBC tote, δεξαμενή του ISO
Χρόνος παράδοσης: 30-45 ημέρες
Όροι πληρωμής: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 60,000mts ετήσια
Λεπτομερής ενημέρωση
Εμφάνιση: Άχρωμο διαφανές υγρό Χρώμα (PT-κοβάλτιο): ≤20#
Οξύτητα (στις αριθμήσεις CH3COOH): ≤0.2% Περιεχόμενο: 40±0.5%
Περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη: ≤100ppm ≤500ppm ≤1000ppm
Υψηλό φως:

cas 107-22-2

,

water treatment flocculant


Περιγραφή προϊόντων

Μικροβιακή Glyoxal χημικών ουσιών ελέγχου απλούστερη διπλή αλδεΰδη Glyoxylaldehyde

 

Όνομα προϊόντων: Glyoxal

Συνώνυμα: ODIX, Glyoxal, GLYOXALE, Ethanedial, Glyoxylaldehyde

CAS ΑΡΙΘ.: 107-22-2

Μοριακή δομή: C2H2O2

Κατηγορία κινδύνου: Κανένας

Ελάχιστη διαταγή Qty: 500kgs

Πιστοποιητικό: ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ, ISO

Λεπτομέρειες συσκευασίας: 250kgs καθαρό πλαστικό τύμπανο, 1250kgs IBC tote, δεξαμενή του ISO

Χρόνος παράδοσης: 30~45 ημέρες

Κώδικας HS: 291219

 

Προδιαγραφή:

Στοιχείο Πρότυπα
Εμφάνιση Άχρωμο διαφανές υγρό
Χρώμα (PT-κοβάλτιο) ≤20#
Οξύτητα
(στις αριθμήσεις CH3COOH)
≤0.2%
Περιεχόμενο 40±0.5%
Περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη ≤100ppm ≤500ppm ≤1000ppm
 
Περιγραφή προϊόντων:
 

1. Σαν τελειώνοντας πράκτορα viscose της ίνας, αδιάλυτη κόλλα του πολυβινυλικού οινοπνεύματος, άμυλο, και πρώτες ύλες του χρώματος, της χρωστικής ουσίας και της ιατρικής
2. Χρήση ως φαρμακευτικό μεσάζοντα, τελειώνοντας πράκτορα υφάσματος, χρωστική ουσία και μεσάζοντα χρωστικών ουσιών
3. Οι αλδεΰδες χρήσης Β δύο προετοιμάζουν imidazole τις πρώτες ύλες, imidazole είναι imazalil, prochloraz ο μεσάζων, επιπλέον, αλδεΰδη Β δύο χρησιμοποιείται κυρίως για την ιατρική, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, τα οικοδομικών υλικά κατασκευής χάρτου, τις οικιακές χημικές ουσίες, το χρώμα και τα συγκολλητικά υλικά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μεσάζων χρωστικών ουσιών.
4. Η χρήση της αλδεΰδης Β δύο, που χρησιμοποιείται κυρίως στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, δεδομένου ότι ένας πράκτορας επεξεργασίας ινών, μπορεί να αυξήσει το βαμβάκι, το νάυλον και άλλες ίνες που περιστρέφουν τη διακένωση και την αντίσταση πτυχών, είναι ανθεκτικός τελειώνοντας πράκτορας Τύπου. Στην Ιαπωνία, αυτή η χρήση αποτελεί 80% της συνολικής κατανάλωσης αλδεΰδης δύο. Η ακεταλδεΰδη είναι μια αδιάλυτη κόλλα για τη ζελατίνη, τη ζωική γόμμα, το τυρί, το πολυβινυλικό οινόπνευμα και το άμυλο, και η αλδεΰδη δύο χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία δέρματος καθώς επίσης και στις αδιάβροχες αντιστοιχίες. Το Β, δύο αλδεΰδες είναι οργανικές συνθετικές πρώτες ύλες. Από την ουρία, η φορμαλδεΰδη και η ακεταλδεΰδη στο 5.presence του ανθρακικού άλατος νατρίου συντέθηκαν από τη θέρμανση της 2$ας ρητίνης, που χρησιμοποιήθηκε ως τελειώνοντας πράκτορας υφάσματος αλδεΰδη και φορμαλδεΰδη αντίδρασης Β δύο, θειικό άλας αμμωνίου, σύνθεση imidazole του δαχτυλιδιού, και έπειτα η σύνθεση imidazole του αντιμυκητιακού clotrimazole, miconazole Αλδεΰδες Β δύο και cyclization βενζολίου βενζολίου δύο αμινών ofthienopyrazine: είναι ο μεσάζων του αντι pyrazinamide φαρμάκων φυματίωσης. Το υδροξύ φαινυλικό οξικό οξύ που παράγεται από τις αλδεΰδες Β δύο έχει αναπτυχθεί στην Ιαπωνία και έχει χρησιμοποιηθεί ως μεσάζων στα προϊόντα αντιβιοτικών και βιταμίνης Α. Οι αλδεΰδες Β δύο χρησιμοποιούνται επίσης στη σύνθεση των φαρμάκων υδροχλωριδίου και sulfa berberine sulfamethoxazole. Επίσης χρησιμοποιημένο στην απωθητική ουσία εντόμων, το αποσμητικό, τα συντηρητικά σωμάτων και η άμμος φορμάρουν τους θεραπεύοντας πράκτορες.
6. Χρήση ως σύνδεσμο και ως τελειώνοντας πράκτορα στην τεχνητή μέταξα, καθώς επίσης και στην οργανική σύνθεση
Μια αδιάλυτη γόμμα που χρησιμοποιείται στη ζελατίνη, ζωική γόμμα, τυρί, τεχνητή μέταξα, συρρικνώνεται, οργανική σύνθεση. Κυρίως χρησιμοποιημένος στην ιατρική, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα οικοδομικά υλικά, το έγγραφο που κάνουν, τις καθημερινές χημικές ουσίες, τα επιστρώματα και τα συνδέοντας υλικά, κ.λπ.

Εφαρμογή:
Κυρίως χρησιμοποιημένο στη χημική ουσία, την ιατρική, το έγγραφο που κάνουν, τη γεύση, το επίστρωμα, την κόλλα και καθημερινά-χρήση χημικό κ.λπ., μπορεί να συντεθεί άμεσα imidazole, το methylimidazole 2, το glyoxalic όξινο, υφαντικό τελειώνοντας πράκτορα, την ελεύθερα ρητίνη σιδήρου και το έγγραφο κάνοντας τους βοηθούς κ.λπ.

 

FAQ:

 1.  Ποια είδη πιστοποιητικών μπορείτε να προσφέρετε;
  Η χημική ουσία YuXiang είναι επικυρωμένη επιχείρηση ISO2008 9001, όπως για Glyoxal
   
 2.  Είναι Yuxiang χημικό ένας κατασκευαστής ή μια εμπορική επιχείρηση;
  Η χημική ουσία Yuxiang είναι επιχείρηση ομάδας με τη βάση παραγωγής της που βρίσκεται στην επαρχία Jiangsu και Zhejiang. Για περισσότερο από την ανάπτυξη 20 ετών, Yuxiang ενώνει επίσης επάνω με διάφορες τοπικές εγκαταστάσεις για να αξιολογήσει μερικές ειδικές χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένης της Ε&Α, της διαδικασίας παραγωγής και της στρατηγικής πωλήσεων.
   
 3.  Ποιο είναι το πλεονέκτημά σας Glyoxal;
  Περισσότερο από εμπειρία 10 ετών στην παροχή Glyoxal στην παγκόσμια αγορά τις ανταγωνιστικές τιμές και το σταθερό ανεφοδιασμό.
 4.  Μπορούμε να πάρουμε μερικά δείγματα για τις ενδιαφέρουσες χημικές ουσίες;
  Ναι. Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα δοκιμής μετά από να λάβουμε από τις λεπτομερείς πελάτες έρευνες καθώς επίσης και COA που επιβεβαιώνονται.
   
 5.  Είναι οι όροι πληρωμής σας διαπραγματεύσιμοι;
  Ναι. Οι όροι πληρωμής μας είναι διαπραγματεύσιμοι σύμφωνα με τους διαφορετικούς όρους εμπορικών συναλλαγών. Θα δοκιμάσουμε πάντα το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες και για το δύο όφελος.
   
 6.  Δέχεστε τη μακροπρόθεσμη σύμβαση; Παραδείγματος χάριν, ένα έτος.
  Η περισσότερη από τις τιμές των χημικών ουσιών αλλάζει από καιρού εις καιρόν αλλά μερικές είναι σταθερές. Μπορούμε να συζητήσουμε χωριστά και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZXY

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615800317618